Neden Tavuk?

Neden Tavuk?

Neden Tavuk?

 

 

Mamalarımızda kullandığımız tavuğun, enerji takviyesinden kemik sağlığını geliştirmeye kadar pek çok faydası var. İşte tam da yüzden, tariflerimizdeki bir numaralı içeriğimiz tavuk!

Mamalarda genelde insanların yemediği tavuk kısımları kullanılsa da biz köpeğinizin en iyisini hak ettiğini biliyoruz ve mamalarımızda sadece kendi yemeklerimizde kullandığımız kalitedeki tavuk göğüs etini kullanıyoruz.

 

Dört Ayaklı Dostlarımız İçin Tavuğun Faydaları:

 

 

 

Harika bir enerji kaynağı

Kas dokularındaki bakım ihtiyacından fazla tüketilen proteinler enerji için kullanılır. Tavuk da yağsız bir et olarak minik dostlarımızın ana enerji ihtiyacını karşılayabilecek mükemmel bir protein kaynağıdır.

 

 

Yağsız kas kütlesi oluşturur

Kediniz ve köpeğiniz aktif olduğu veya yaşlandığı zaman kas kütleleri bozulur ve yenilenmesi gerekir. Tavuk da küçük dostlarının yağsız kas kütlesi oluşturmasına yardımcı olarak sağlıklı kalmalarını ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan harika bir çözümdür.

 

 

Omega-6 yağ asitleri içerir

Tavuk, protein yapısının yanı sıra dostlarınızın göz kamaştırıcı parlak tüylere ve sağlıklı bir cilde sahip olmasına yardımcı olan Omega-6 yağ asitleri içerir. 

 

 

Süper bir amino asit kaynağı

Basitçe söylemek gerekirse, amino asitler proteinin yapı taşlarıdır. 22 çeşidi olan bu amino asitlerden 10'unun kedi ve köpekler tarafından mama veya takviye yoluyla dışarıdan alınması gerekir. Dışarıdan alınması gerek amino asitler de proteinlerde ve özellikle de tavuk gibi hayvansal proteinlerde bulunur.

 

Mamalarımızdaki taptaze tavuk etinin faydalarının yanı sıra kullandığımız diğer içerikler de küçük dostlarınız için çok faydalıdır. Zeytinyağı gibi içeriklerin kediler ve köpekler için iyi olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz ancak mamalarımızdaki kaliteli proteinler ve yüksek kaliteli diğer içerikler içinizi rahatlatabilir. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Taze Konserve tariflerinde herhangi bir kimyasal, renk veya lezzet arttırıcı kullanmadığımızı garanti ediyoruz. Bu sayede de evcil hayvanınızın hem lezzetli hem de sağlıklı beslendiğinden emin olabilirsiniz.

Yorum yaz

*Zorunlu Alanlar

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.